Лікарям вручено ключі від квартир

22-01-2020

 21 січня 2020 року відбулася урочиста подія з вручення ключів від квартир лікарям лікарні в новозбудованому 6-ти квартирному будинку.

Даний проект був реалізований за кошти Державного фонду регіонального  розвитку та відповідного співфінансування з районного бюджету

В будинку  дві однокімнатні, дві двокімнатні та дві трикімнатні квартири, в яких встановлено індивідуальне газове опалення, все необхідне сантехнічне обладнання (ванни, мийки, санвузли), а також газові котли. Фактично квартири повністю готові до заселення.

 Будівництво будинку почалося на початку жовтня 2019 року і 25 грудня  2019 року було завершено. Здійснювало будівництво ДП «УкрСівеБуд», як переможець тендеру.

Реалізація даного проекту була спрямована на покращення забезпечення лікарні необхідними лікарськими кадрами.

Квартири в будинку отримали молоді фахівці: два лікаря-терапевта, два лікаря-анестезіолога та лікар-хірург.

На урочистій церемонії були присутні  Народний депутат України Давиденко В.М., керівники району - голова Менської РДА Щукін В.М., голова Менської районної ради Боюн Н.М.,  генеральний директор ДП «УкрСіверБуд» Вереша В.Ф.,  керівники управлінь, організацій, фермерських господарств, депутати районної та міської рад, а також сільські голови та в.о. старост сіл, селищ Менського району та ОТГ.

За словами  голови Менської РДА Щукіна В.М., медична галузь району може й надалі сподіватись на підтримку і допомогу з боку районної влади, особливо у складний період реформування.

Після вказаних урочистостей гості відвідали саму лікарню, зокрема капітально реконструйований і відремонтований рентгенологічний кабінет в якому  в даний час проводяться роботи по монтажу нового комп’ютерного томографу та нового цифрового рентгенологічного апарату.