Присвоєння статусу "Вибір споживача 2020"

16-02-2021

 

 

Всеукраїнський галузево-аналітичний центр та Асоціація економічного співробітництва та розвитку підприємництва підвели підсумки галузевої аналітики 2020 року з метою визначення та відзнаки кращих підприємств у галузі, що надають якісні та надійні послуги серед підприємств соціально важливого і стратегічного значення.

КНП «Менська міська лікарня» була розглянута серед діючих 1435 компаній галузі та підприємств малого і середнього бізнесу Чернігівської області. За результатами експертного аналізу лікарня віднесена до числа рекомендованих та включена в реєстр «Кращих постачальників товарів та послуг 2020 року» і номіновано для участі у національній програмі «Вибір споживача 2020 року».

Присвоєння статусу «Вибір споживача 2020 року» підкреслює високу якість роботи і престижність підприємства, його значиму роль у розвитку галузі і регіону. Це значима подія серед досягнень підприємства та трудового колективу, яка показує клієнтам та партнерам, що послуги підприємства являються надійними, якісними та пріоритетними для вибору серед інших постачальників галузі.

Національний сертифікат «Вибір споживача 2020 року» може використовуватись лікарнею при підписанні контрактів та в рекламно-інформаційних напрямках своєї діяльності.