Поліклінічне відділення

 

Поліклініка КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня» забезпечує якісною спеціалізованою амбулаторною медичною допомогою  жителів Менського  району, здійснює відбір пацієнтів  для стаціонарного лікування та  консультацій фахівцями обласних медичних закладів, проводить профілактичні медичні огляди

Потужність поліклініки – 240 відвідувань за зміну.

В поліклініці працює 16 лікарів та 38 осіб середнього медичного персоналу

7 лікарів та 2 середніх медичних працівника мають вищу атестаційну категорію

В поліклініці можна отримати фахову консультацію лікарів за 15 спеціальностями: терапія, педіатрія, неврологія, онкологія, хірургія, акушерство- гінекологія, ендокринологія, ортопедія-травматологія, офтальмологія, отоларингологія , психіатрія, наркологія, дерматовенерологія, фтизіатрія, інфекційні хвороби

У поліклініці проводиться первинний прийом пацієнтів, які звернулися самостійно за амбулаторною допомогою та прийом осіб, яких направлено

на консультацію сімейними лікарями  КЗОЗ «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги» та лікарями інших лікувально-профілактичних закладів.

Щорічно в поліклініці обслуговується 180-190 тисяч відвідувань до лікаря. Зростає кількість іногородніх пацієнтів. Протягом року 3-3,5 тисячі жителів сусідніх районів отримують консультативну допомогу в поліклініці Менської ЦРЛ.

За необхідності залучаються до співпраці: денний стаціонар, рентгенологічний кабінет, клініко-діагностична лабораторія, , фізіотерапевтичний кабінет, кабінет функціональної діагностики, кабінет УЗД, кабінет фіброгастроскопії .

З метою забезпечення дотримання чинного законодавства з експертизи тимчасової та стійкої втрати працездатності в поліклініці працює ЛКК (лікарська консультативна комісія)

Відділенням проводяться медичні огляди працюючих у промисловості, сільському господарстві, на транспорті, водіїв індивідуального транспорту.

Для вирішення проблем поліпшення здоров’я літніх людей, підвищення очікуваної тривалості життя в поліклініці забезпечена пріоритетність у наданні медичної допомоги ветеранам праці, війни та іншим категоріям громадян, визначених законодавством.

Крім того, пацієнти мають змогу особисто або по телефону 3-21-02  (реєстратура) здійснити попередній  запис на прийом до лікаря, що дає  змогу  економити особистий час

Поліклінічне відділення оснащене медичною апаратурою, інструментарієм, твердим та господарським інвентарем відповідно до нормативів.

Поліклініка займає окремий корпус і розташована на двох поверхах, працює з 8.00 до 18.00. Прийом пацієнтів проводиться лікарями згідно графіка роботи. У визначені дні  1 раз в тиждень консультативний прийом проводять районні фахівці

Колектив постійно працює над підвищенням рівня лікувально-діагностичного процесу . На базі відділення щорічно набувають практичних навичок в наданні медичної допомоги в амбулаторних умовах лікарі-інтерни, студенти медичних університетів та коледжів.

На базі поліклініки функціонує кабінет «Довіра», де кожна людина анонімно та безкоштовно може обстежитись на ВІЛ/СНІД та отримати відповідь на будь-які питання, що стосуються ВІЛ.

В своїй роботі ми дотримуємося індивідуального підходу до кожного пацієнта та гарантуємо конфіденційність інформації.

Контактні телефони:

Реєстратура

3-21-02

Зав. поліклініки

Лікар – ендокринолог

3-21-38

Лікар - психіатр

3-21-49