Дитяче відділення

Завідувач: Мироненко Ірина Володимирівна, лікар-педіатр вищої кваліфікаційної категорії.

У 1991 році  закінчила Черновецький державний медичний інститут. 2001 р. призначена на посаду завідувача дитячого відділення.

Дитяче відділення КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня» знаходиться на другому поверсі триповерхового корпусу.

Відділення розгорнуте на 30 ліжок. Тут проводиться кваліфіковане лікування дітей з різноманітною патологією органів дихання, травлення, сечостатевих органів, серцево-судинної системи, шкіри та підшкірної клітковини, патологією нервової системи  тощо віком від народження до 18 років, які за станом здоров'я повинні бути під постійним спостереженням медичного персоналу.

У відділенні маленький пацієнт може отримати найповніший спектр консультативно-діагностичної, лікувальної і профілактичної допомоги, забезпечивши успіх в здоровому зростанні і розвитку.

Відділення активно співпрацює з вузькими фахівцями та педіатричною службою  центру первинної медико-санітарної допомоги.

 Мами і тата можуть отримати консультацію фахівців вузького профілю з усіх питань і провести повне обстеження дитини.

Лікування малюків проводиться з використання методик, заснованих на сучасних принципах доказової медицини. У відділенні широко застосовуються фізіотерапевтичні  методи лікування, масаж, лікувальна фізкультура.

Стаціонарну медичну допомогу дитячому населенню району  забезпечують   2 лікарі та 8 медичних сестер. Завідувач відділення  та  маніпуляційна медична сестра мають вищу  атестаційну категорію. Професіоналізм наших медичних працівників допомагає мінімізувати ризик ускладнень та непередбачених ситуацій.

Колектив відділення багато уваги приділяє забезпеченню комфортних умов перебування пацієнтів, створенню  атмосфери домашнього затишку.  

Ігрова кімната, що знаходиться на очах у медперсоналу, ніколи не буває порожньою.

Тут діти отримують позитивні емоції і відволікаються від лікувальних маніпуляцій. Все це сприяє якнайшвидшому одужанню.

Вже багато батьків наших пацієнтів із інших районів зупиняють свій вибір саме на нашому дитячому відділенні , як на високому стандарті не лише лікувально-діагностичних можливостей, але і такого ж рівня чистоти і комфорту.

Ми робимо все, щоб принести нашим маленьким пацієнтам радість здорового життя.