Візит голови ОДА

05-04-2019

12 квітня 2019 року, в рамках робочої поїздки в м. Мена, центральну районну лікарню відвідав голова Чернігівської обласної державної  адміністрації Мисник Олександр Петрович.

В ході візиту голова ОДА  відвідав дитяче, хірургічне, терапевтичне та приймально-діагностичне відділення. Мисник О.П. спілкувався з пацієнтами, вивчав рівень  задоволеності станом надання медичної допомоги, умовами їх перебування у відділеннях.

Олександр Петрович зауважив, що Комісія з оцінки та відбору інфраструктурних проектів Міністерства регіонального розвитку остаточно схвалила проект з придбання апарату комп’ютерної томографії для раннього виявлення злоякісних новоутворень, туберкульозу та інших складних захворювань для потреб Менської центральної районної лікарні. Встановлення апарату дасть змогу обслуговувати як жителів нашого району, так і сусідніх.

Були обговорені подальші напрямки розвитку КНП «Менська ЦРЛ», реконструкція триповерхового корпусу, будівництво шестиквартирного житлового будинку для лікарів, подальше дооснащення лікарні необхідною апаратурою та обладнанням.