Візит представників Північного регіонального департаменту НСЗУ

27-01-2020

25 січня 2020 року до КНП «Менська центральна районна лікарня» здійснено візит представників Північного регіонального департаменту Національної служби здоров’я України та начальника Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА Гармаша П.П.. Гостей радо вітали генеральний директор КНП «Менська ЦРЛ» Разнован Григорій Іванович та начальник фінансового управління Менської РДА Булавка Оксана Михайлівна.

Метою поїздки було ознайомлення зі станом лікарень Чернігівської області та готовністю до підписання контракту з НСЗУ.

В ході візиту було оглянуто новопобудований будинок для лікарів, приймально-діагностичне і пологове відділення та їх оснащення, а також новий цифровий рентген апарат та комп’ютерний томограф.

Представники були вражені змінами, які відбулися останнім часом в технічному оснащенні Менської ЦРЛ, а також тим, що районна влада дбає належним чином про потреби лікарні та забезпечення лікарів квартирами.

В ході співбесіди також було  обговорено питання кількості пакетів ПМГ, на яку буде претендувати Менська ЦРЛ для заключення договорів з НСЗУ, а також визначення місця лікарні при розробці маршрутів пацієнтів в Чернігівському госпітальному окрузі, враховуючи місце розташування лікарні на трасі міжнародного значення,  стану кадрового забезпечення та технічного оснащення.